Om os

Hvem står bag lydtid?

Lydtid er et produktionsselskab, som udarbejder podcasts og lydproduktioner til undervisning på ungdomsuddannelser og i grundskolen.

Image Description

Amalia Dea Bonné

Producer, Founder/CEO

Amalia er grundlægger af Lydtid og har arbejdet med lydproduktion siden 2018.

Amalia har undervist i dansk, historie og almen sprogforståelse i gymnasieskolen siden 2010 og har viden om formidling, didaktik og pædagogik. Hun er udannet læsevejleder og har et teoretisk og praktisk indblik i formidling af fagligt stof til i sær læsesvage unge.Henrik Stibolt

Lydteknikker

Henrik er lydtekniker, lydproducer, lyddesigner, rådgiver og underviser.

Han er uddannet fra DR som lydtekniker. Først i analog teknik med optagelse på lydbånd og redigering med saks og splice tape. Derefter med digital teknik på pc og alskens digitale medier.

Henrik har varetaget mange forskellige funktioner i og uden for DR i form af lydmontager, radioteater, musik, filmlyd, lyddesign og undervisning.Thomas Skytte

Webmaster

Thomas er ansvarlig for hjemmesiden og systemet bag de digitale løsninger, vi arbejder på.

Thomas er uddannet indenfor informationsteknologi og datalogi og har i over 20 år arbejdet som systemudvikler i en lang række projekter, både for større virksomheder og startups.

Hvad siger vores kunderOm os

Lydtid er et produktionsselskab, som udarbejder podcasts og lydproduktioner til undervisning på ungdomsuddannelser og i grundskolen.

Kontakt os

Gl. Kongevej 11-13, 4. sal
1610 København V.